Automatische afhandeling van KLIP planaanvragen

KLIP AutoResponder is een gebruiksvriendelijke software toepassing om KLIP planaanvragen automatisch af te handelen. De tool is éénvoudig te installeren en beschikt over een reeks handige functies voor een optimaal beheer en opvolging van de verwerkte planaanvragen.

Functies en kenmerken KLIP Responder

  • Automatisch ophalen planaanvragen en ontvangstbevestiging terugsturen
  • Overzicht planaanvragen in gebruiksvriendelijke user interface
  • Opladen IMKL-pakketten en bijlages
  • Semi -of volautamisch antwoorden
  • Archivering en Rapportage
  • Vaste prijs, onafhankelijk van het aantal aanvragen! Zo weet u precies en op voorhand welk budget er moet voorzien worden voor de afhandeling van uw planaavragen.

Enkele referenties

  colt  edf  cofely     
           

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

De KLIP AutoResponder beschikt over een gebruiksvriendelijke user interface, waarin zowel de infrastructuurgebieden als de binnenkomende/ behandelde KLIP aanvragen zichtbaar zijn. Van elke aanvraag worden alle gegevens bewaard. Daarnaast kan je zien met welke zone een bepaalde aanvraag snijdt, of kan je zien welke planaanvragen interactie hebben met een bepaalde zone.

PositiveRequest

IMKL Pakketten

KLIP AutoResponder genereert automatisch IMKL pakketten (inclusief bijlages, indien van toepassing) op basis van de aanvraagzone en stuurt deze dan terug naar het KLIP Portaal. Tijdens de verwerking controleert de KLIP Responder zelf of de aanvraag in één van uw infrastructuurzones valt. Wanneer er geen overlapping is tussen de aangevraagde zone en de infrastructuurzones, wordt een negatief (NotInvolved) antwoord teruggestuurd.

Volautomatische planafhandeling

Indien gewenst kan de tool ook geconfigureerd worden als "Windows Service" zodat er zelfs geen tussenkomst van de gebruiker meer vereist is. De applicatie controleert zelf of er nieuwe aanvragen zijn binnengekomen (op in te stellen tijdstippen) en stuurt automatisch het antwoord terug naar het KLIP Portaal. Via de interface en beschikbare rapporten kan er op elk moment een overzicht van de verwerkte planaanvragen geraadpleegd worden.

Archivering en rapportage

Novapoint KLIP Responder slaat de data op in een (open) databank en houdt bij voor elke planaanvraag wat de betrokken infrastuctuurzones zijn. Deze informatie is voor de gebruiker toegankelijk in de user interface. Daarnaast beschikt de applicatie ook over een instelling die bepaalt of en hoe lang een antwoordpakket bewaard moet blijven. Op deze manier kunnen de verstuurde antwoorden gearchiveerd worden.

 

Vragen of meer informatie? Contacteer ons!


Tel: +32 9 331 77 00
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.