Bedrijfsvoorstelling

Vianova Systems Benelux is gespecialiseerd in het leveren van CAD-software voor de civiele techniek, van ontwerp tot de bouw van infrastructuurprojecten en is marktleider op het gebied van BIM voor (spoor)infrastructuur.

Als officiële Autodesk AEC Specialized Reseller en Trimble Preferred Civil Software Partner bieden en ondersteunen we onze klanten met toonaangevende applicaties (zoals AutoCAD Civil 3D, Infraworks, Novapoint en QuadriDCM) zodat die het best voldoen aan hun noden. We begeleiden onze klanten bij de implementatie, voorzien opleidingen op maat door ervaren lesgevers en verlenen professionele ondersteuning.

Kortom, ons team van hooggekwalificeerde medewerkers zorgt ervoor dat uw investering in technologie perfect aansluit op uw bedrijfsproces en optimaal wordt ingezet!

Verder ontwikkelt  Vianova Systems Benelux applicaties voor specifieke (en soms lokale) toepassingen zoals KLIP, IMKL, GRB, BGT… alsook generieke plug-ins bovenop AutoCAD zoals TopoPlanner, Civil 3D Pipe Editor, Cyclorama, Survey…

De Vianova Systems Group met hoofdkantoor te Sandvika in Noorwegen is ontwikkelaar van Novapoint en QuadriDCM en telt zo’n 250 medewerkers. Sinds september 2015 is Vianova Systems Group volledig eigendom van Trimble Inc. Trimble is een Amerikaanse multinational met wereldwijd meer dan 8000 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sunnyvale, Californië. Deze overname kadert in Trimble’s wereldwijde strategie om hun marktleiderspositie op het gebied van ‘Civil Engineering & Construction Software’ te versterken en hun aanwezigheid in Europa verder uit te breiden. Trimble Inc. bezit een minderheidsaandeel in Vianova Systems Benelux BVBA.

 

Vragen of meer informatie? Contacteer ons!


Tel: +32 9 331 77 00
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.