Versnel documentatie dankzij 2D-conceptsoftware

Versnel ontwerpdocumentatie dankzij 2D-conceptsoftware van AutoCAD LT. Realiseer een grotere betrokkenheid van belanghebbenden dankzij sociale samenwerkingshulpmiddelen voor ontwerpfeeds en verbind uw ontwerpen aan bestaande omgevingen met live kaart- en geolocatiemogelijkheden. En dankzij tientallen tijdbesparende verbeteringen stroomlijnt AutoCAD LT uw ontwerpworkflow.

Stel een vraag over dit product Prijsofferte

 

CAD-tools voor ontwerp en documentatie

AutoCAD verbindt uw ontwerpworkflow als nooit tevoren. Nieuwe tools voor samenwerking in de vorm van sociale design feeds bevorderen de betrokkenheid van belanghebbenden. Tientallen tijdbesparende verbeteringen versnellen uw dagelijkse workflow. En met live kaarten en krachtige mogelijkheden voor het vastleggen van de werkelijkheid legt AutoCAD de koppeling tussen uw ontwerpideeën en de wereld om u heen.

Stel een vraag over dit product Prijsofferte 

 

 

GIS- en mappingsoftware

Autodesk AutoCAD Map 3D-software biedt toegang tot GIS- en mapping gegevens voor de ondersteuning van planning, ontwerp en gegevensbeheer. Intelligente modellen en CAD-tools voor het toepassen van regionale en discipline-specifieke standaarden. Integratie van GIS-gegevens in uw organisatie voor het verbeteren van kwaliteit, productiviteit en middelenbeheer.

Stel een vraag over dit product Prijsofferte 

 

 

Ontwerpsoftware voor civiele techniek

Autodesk AutoCAD Civil 3D-tools ondersteunen Building Information Modeling (BIM)-processen en helpen bij het verlagen van de tijd die nodig is voor het ontwerp, de analyse en invoering van wijzigingen. Evalueer meer probleemscenario's en optimaliseer de projectprestaties. Stroomlijn projectworkflows door tijdrovende taken te automatiseren.

Stel een vraag over dit product Prijsofferte